Brand Activation

Μεταφορά και εγκατάσταση των υλικών branding στο event σας.

Η ομάδα της Branding Park θα μεταφέρει και θα εγκαταστήσει το branding σας πριν από την ώρα εκκίνησης του event σας.

Επιπλέον, θα παρακολουθούμε το branding σας κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για να  σας προστατεύσουμε από τις καιρικές συνθήκες και την κλοπή. Με την ολοκλήρωση της εκδήλωσής σας, θα αποξηλώσουμε και θα μεταφέρουμε τα υλικά σας στην αποθήκη μας, όπου θα ελεγχθούν, θα συσκευαστούν και θα επιστραφούν στο γραφείο σας, ή θα παραμείνουν στην αποθήκη μας, εάν το επιλέξετε.

Θα λάβετε πλήρη αναφορά για τυχόν σπασμένα, κατεστραμμένα ή χαμένα υλικά branding κατά τη διάρκεια του event καθώς και φωτογραφίες από την ώρα της εκδήλωσή σας.

Η ομάδα της Branding Park αναλαμβάνει τη συνολική υλοποίηση του branding σε κάθε εκδήλωσή σας. Παρέχοντας υπηρεσίες, μεταφοράς και τοποθέτησης από το προσωπικό μας σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Παράλληλα, αναλαμβάνουμε να ελέγχουμε τα υλικά σας κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για να τα προστατεύσουμε σε περίπτωση αλλαγής των καιρικών συνθηκών ή ακόμα και από κλοπή.

Με το πέρας της εκδήλωσής σας, θα αποξηλώσουμε και θα μεταφέρουμε τα υλικά στην αποθήκη μας, όπου θα ελεγχθούν, θα συσκευαστούν και θα επιστραφούν στο γραφείο σας, ή θα παραμείνουν στην αποθήκη μας, εάν το επιλέξετε, παραμένοντας τέλεια για την επόμενη χρήση!

Αποθήκευση & Συντήρηση Υλικών Branding

Ασφαλής φύλαξη των υλικών branding σας στην αποθήκη μας, καθαρά και έτοιμα για events οποιαδήποτε στιγμή.

Διαχείριση Branding

Συλλογή, συσκευασία, αποστολή και διαχείριση των υλικών σας.
Έλεγχος των επίπεδων των αποθεμάτων σας, καταγραφή των ζημιών που ίσως προκληθούν κατά την χρήση τους και αναφορά της κατάστασής των υλικών όποτε το ζητήσετε.

Η αποτελεσματική διαχείριση του συνόλου των υλικών σας πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα, ειδικά όταν έχετε πολλαπλές εκδηλώσεις και πολλά υποκαταστήματα που χρησιμοποιούν το ίδιο απόθεμα.

Η Branding Park συμβάλλει στο να διαχειριστείτε τα επίπεδα των αποθεμάτων σας και θα διασφαλίσει ότι οι κατασκευές σας είναι πάντα έτοιμες για τις επερχόμενες εκδηλώσεις, μέσα από μία δομημένη διαδικασία ελέγχου όπου μπορείτε ανά πάσα στιγμή να συμβουλευτείτε την ομάδα μας σχετικά με το ποια υλικά σας είναι διαθέσιμα για event και από ποιον έχει καταγραφεί και πότε.

Μόλις επιβεβαιωθεί η διαθεσιμότητα, το event καταγράφεται. Την (τις) ημέρα (ες) του event, τα υλικά συσκευάζονται, αποστέλλονται, μεταφέρονται και εγκαθίστανται. Ακολούθως, αποσυναρμολογούμε και επιστρέφουμε στην αποθήκη μας ή σε άλλη θέση αποθήκευσης για να διασφαλίσουμε ότι τα υλικά σας θα είναι έτοιμα για την επόμενη χρήση τους.

Με σημαντική εμπειρία στη διαμόρφωση σημείων λιανικής πώλησης, στην Branding Park αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό και την αναδιαμόρφωση των σημείων πώλησης των προϊόντων σας, είτε χρησιμοποιώντας τις καινοτόμες εξειδικευμένες λύσεις μας, είτε δημιουργώντας προσαρμοσμένες λύσεις αποκλειστικά για εσάς.

Σχεδιάζουμε και παράγουμε προωθητικά stands, ειδικές κατασκευές για το ράφι που θα ενισχύσουν την εικόνα σας και θα κερδίσουν την προσοχή του καταναλωτή, αυτοκόλλητα βιτρίνας, υφασμάτινες εκτυπωμένες ταπετσαρίες, κοπτικά λογότυπα, κρεμαστά banners. Μεμονωμένα ή στο πλαίσιο ενός συνολικού concept διαφημιστικής προβολής στο σημείο πώλησης.

Branding σε σημεία Λιανικής - Point-of-Sale

Κατασκευή και σχεδιασμός υλικών για τοποθέτηση προϊόντος.

Custom Σήμανση

Σχεδιάζουμε, κατασκευάζουμε και εγκαθιστούμε ανάλογα με τις προδιαγραφές του σημείου.

Η επιτυχημένη υλοποίηση μιας custom σήμανσης στο πλαίσιο ενός μόνο event ή μέχρι και σε πολλαπλά σημεία σε διάφορες γεωγραφικές περιοχές, μπορεί να αποτελέσει μια δύσκολη αποστολή, λόγω των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών των σημείων και των διαφοροποιημένων προδιαγραφών. Διαθέτουμε την τεχνογνωσία, το προσωπικό και τις υλικοτεχνικές λύσεις για να επιτύχουμε τους στόχους σας στα σημεία της επιλογής σας σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Αναλαμβάνουμε να επισκεφθούμε τα σημεία υλοποίησης μεμονωμένα και να κάνουμε τη μελέτη που απαιτεί το κάθε σημείο ξεχωριστά, ώστε να προσαρμόσουμε το διαφημιστικό σας concept με την ίδια επιτυχία σε κάθε σημείο της επιλογής σας.

Ολοκληρώνοντας τη μελέτη του κάθε σημείου, επανερχόμαστε με συγκεκριμένες κοστολογημένες προτάσεις υλικών και χρονοδιάγραμμα υλοποίησης, αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικά τις προκλήσεις που μπορεί να προκύψουν.

Διαθέτουμε ένα ευρύ φάσμα υλικών branding σε απόθεμα που είναι διαθέσιμο για ενοικίαση. Αυτή είναι μια πολύ χρήσιμη επιλογή όταν πρέπει να τραβήξετε τον προϋπολογισμό σας και να μειώσετε το κόστος. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αγοράσετε τις εκτυπώσεις και εμείς θα τις τοποθετήσουμε και θα εγκαταστήσουμε τα υλικά για εσάς.

Οι πελάτες μας χρησιμοποιούν αυτή την υπηρεσία μας όταν οι εκτυπώσεις θα χρησιμοποιηθούν μόνο για ένα συγκεκριμένο event. Οι εκτυπώσεις μπορούν να επιστραφούν στους πελάτες μετά από το event, αποθηκεύονται από εμάς για χρήση σε επόμενο event ή ανακυκλώνονται με υπευθυνότητα εάν δεν χρησιμοποιηθούν ξανά. Καλέστε μας για την διαθέσιμη λίστα υλικού προς ενοικίαση.

Ως μέρος των υπηρεσιών Ad-hoc Event, μπορούμε να βοηθήσουμε οποιαδήποτε εταιρεία ή άτομο με υπηρεσίες activation, κι όχι μόνο τους ήδη πελάτες μας. Σε τέτοιες περιπτώσεις, θα διαχειριστούμε, θα ελέγξουμε και θα αναφέρουμε τα υλικά branding σας πριν από την εκδήλωσή σας, θα τα καθαρίσουμε και θα τα επισκευάσουμε, έαν χρειάζεται. Μετά την εκδήλωση θα τα ελέγξουμε ξανά, θα τα καταγράψουμε και θα τα συσκευάσουμε για να σας παραδώσουμε πάλι.

Branding Rentals & Ad-hoc Events

Αγοράζετε μόνο τις εκτυπώσεις, σας νοικιάζουμε τον εξοπλισμό.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ

Η έννοια του Branding εκτείνεται πολύ περισσότερο από την κοινή αποτύπωση της εταιρικής σας ταυτότητας ή ενός μεμονωμένου διαφημιστικού μηνύματος. Είναι ο χαρακτήρας της εταιρείας που εκφράζεται με κάθε μέσο επικοινωνίας και ανταλλαγής μηνυμάτων με τους συνεργάτες και πελάτες της και σε αυτό ακριβώς έχει ρόλο η Branding Park. Διαθέτουμε το προϊοντικό μείγμα και την εμπειρία στην υλοποίηση για να αναδείξουμε την εταιρική σας ταυτότητα σε κάθε σας εκδήλωση.

Δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στην λεπτομέρεια, με συνείδηση για τον μακροπρόθεσμο αντίκτυπο των προϊόντων μας και σε συνδυασμό με συνεχή έρευνα και ανάπτυξη στις διεθνής αγορές, έχουμε την ειδίκευση και τη γνώση να προσφέρουμε εμπεριστατωμένες λύσεις στις ανάγκες για υλικά και εφαρμογές branding.

ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Γνωρίζουμε ότι ένα μέγεθος δεν ταιριάζει σε όλα. Κάθε πελάτης μας είναι ξεχωριστός και κάθε έργο μοναδικό για εμάς. Για αυτό η ομάδα μας θα μελετήσει κάθε λεπτομέρεια του έργου που θα μας εμπιστευθείτε και θα σας παρέχει μια υπεύθυνη εξειδικευμένη λύση με βάση τις ειδικές προδιαγραφές σας.

Στη Branding Park ΔΕΝ σκεφτόμαστε συμβατικά! Οι υπηρεσίες μας δεν είναι “προκατ”! Δεν αγοράζετε απλά ένα προϊόν! Οι προσωποποιημένες μας υπηρεσίες, σας δίνουν την εμπειρία Branding Park!

Σας αρέσει η δουλειά μας;

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μιλήσουμε για τα projects σας, σήμερα!