Κρεμαστά Banners

Κρεμαστά υφασμάτινα banners σε 5 μοντέρνα σχέδια με υψηλής ποιότητας εκτύπωση sublimation. Ενισχύστε την εικόνα του brand σας με πολύπλευρη προβολή σε κάθε χώρο. Η τέλεια λύση για την προβολή σας παντού!

Τα κρεμαστά banners είναι διαθέσιμα σε 5 σχέδια:

clover-hanging-system

Κρεμαστό σύστημα Clover

Το κρεμαστό σύστημα Clover είναι ένα προωθητικό προϊόν πολλαπλής χρήσης. Διαθέτει καινοτόμο σχεδιασμό, μικρό βάρος και υψηλή ποιότητα κατασκευής. Εύκολο στην τοποθέτηση με το ύφασμα να παραμένει τεντωμένο και να ταιριάζει τέλεια στη δομή, χωρίς ρυτίδες ή κυματισμούς.

3D view
ringfloat-hanging-system

Κρεμαστό σύστημα Ringfloat

Το κρεμαστό σύστημα Ringfloat είναι ένα προωθητικό προϊόν πολλαπλής χρήσης. Διαθέτει καινοτόμο σχεδιασμό, μικρό βάρος και υψηλή ποιότητα κατασκευής. Εύκολο στην τοποθέτηση με το ύφασμα να παραμένει τεντωμένο και να ταιριάζει τέλεια στη δομή, χωρίς ρυτίδες ή κυματισμούς.

3D view
quadfloat-hanging-system

Κρεμαστό σύστημα Quadfloat

Το κρεμαστό σύστημα Quadfloat είναι ένα προωθητικό προϊόν πολλαπλής χρήσης. Διαθέτει καινοτόμο σχεδιασμό, μικρό βάρος και υψηλή ποιότητα κατασκευής. Εύκολο στην τοποθέτηση με το ύφασμα να παραμένει τεντωμένο και να ταιριάζει τέλεια στη δομή, χωρίς ρυτίδες ή κυματισμούς.

3D view
trifloat-hanging-system

Κρεμαστό σύστημα Trifloat

Το κρεμαστό σύστημα Trifloat είναι ένα προωθητικό προϊόν πολλαπλής χρήσης. Διαθέτει καινοτόμο σχεδιασμό, μικρό βάρος και υψηλή ποιότητα κατασκευής. Εύκολο στην τοποθέτηση με το ύφασμα να παραμένει τεντωμένο και να ταιριάζει τέλεια στη δομή, χωρίς ρυτίδες ή κυματισμούς.

3D view
trapfloat-hanging-system

Κρεμαστό σύστημα Trapfloat

Το κρεμαστό σύστημα Trapfloat είναι ένα προωθητικό προϊόν πολλαπλής χρήσης. Διαθέτει καινοτόμο σχεδιασμό, μικρό βάρος και υψηλή ποιότητα κατασκευής. Εύκολο στην τοποθέτηση με το ύφασμα να παραμένει τεντωμένο και να ταιριάζει τέλεια στη δομή, χωρίς ρυτίδες ή κυματισμούς.

3D view

Σας αρέσουν τα κρεμαστά υφασμάτινα banners μας;

Για περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες επικοινωνήστε με την έμπειρη ομάδα μας!